Bestellen

Op woensdagmiddag worden bestellingen verwerkt. Je ontvangt de factuur van jouw bestelling na het verwerken van de bestelling.
Alle producten worden vers voor jou gemaakt. Daarom geldt: Voor woensdag 12.00 uur besteld – Vers voor jou gemaakt – Vrijdag of zaterdag in huis.
Omdat bij Patisserie Puur & Passie alle producten vers voor jou gemaakt worden, is het helaas niet mogelijk om een bestelling dezelfde dag nog af te halen.

Natuurlijk! Je mag altijd contact opnemen, zodat we jouw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.

Particuliere en zakelijke bestellingen worden bij voorkeur via de webshop geplaatst. Bestellingen die op een andere manier dan via de webshop worden geplaatst, dienen ook vooraf betaald te worden.

Voor maatwerk bestellingen van particuliere of zakelijke klanten geldt de volgende werkwijze: Nadat de wensen van de klant zijn doorgesproken, wordt een offerte gemaakt. De bestelling wordt definitief na een akkoord van de klant per e-mail. Het factuurbedrag van een maatwerk bestelling moet vooraf worden voldaan.

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen.
Natuurlijk! Maar neem bij voorkeur zo snel mogelijk contact op, zodat we dit kunnen afstemmen. Een maatwerk bestelling dient een week voor de afhaaldatum besproken te zijn.

Afhalen

Op vrijdag of zaterdag kan je jouw bestelling ophalen. Tijdens het bestelproces op de website kan je zelf een datum kiezen.
Op vrijdag en zaterdag is het mogelijk om jouw bestelling af te halen tussen 16.00 en 18.00 uur. Maar kom wel op tijd, want buiten deze tijden is het niet mogelijk om uw bestelling af te halen! Op vertoon van de factuur geven wij jouw bestelling mee.
Dit is helaas niet mogelijk. De bakkerij van Patisserie Puur & Passie is gevestigd in een woonwijk en daarom zijn wij aan regels gebonden. Daarnaast is het belangrijk om elkaars privacy te respecteren. Daarom is het op vrijdag en zaterdag mogelijk om jouw bestelling af te halen tussen 16.00 en 18.00 uur. Wij vertrouwen erop dat je deze tijden respecteert.
Op vrijdag en zaterdag is het mogelijk om uw bestelling af te halen tussen 16.00 en 18.00 uur. Maar kom wel op tijd, want buiten deze tijden is het niet mogelijk om je bestelling af te halen! Op vertoon van de factuur geven wij jouw bestelling mee.

Betalen

In de webshop kan je aan het einde van je bestelling betalen met iDEAL. Dit betekent dat je het gevraagde bedrag voor ontvangst van jouw bestelling betaald. Na ontvangst van de betaling en verwerking van jouw bestelling ontvang je de factuur.

Na een bestelling die niet via de webshop is geplaatst, ontvang je een factuur om te betalen middels een bankoverschrijving. Deze factuur dient voldaan te zijn voor het afhalen van de bestelling.

Niet tevreden

Bij taart, gebak en koek is het herroepingsrecht uitgesloten in verband met de beperkte houdbaarheid van deze verse producten. Je kunt een product dus niet ruilen of terugbrengen.
Patisserie Puur & Passie bereidt haar producten met de grootste zorg. Alle producten worden vers voor u gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit. Heb je een klacht of ben je niet tevreden? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we het probleem kunnen oplossen.