Een bakplaat vol heerlijkse soesjes

Over... Patisserie Puur & Passie

De naam “Patisserie Puur & Passie” omvat alles waar het bedrijf om draait:

puur (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
zuiver, onvervalst: puur goud (Van Dale woordenboek)

pas·sie (de; v) (meervoud: passies)
hartstocht, drift; hartstochtelijke liefhebberij (Van Dale woordenboek)

Puur, omdat wij onze producten maken met hoge kwaliteit ingrediënten. Bijvoorbeeld verse citroen en heerlijke chocolade. En puur, omdat alle producten zelf, op ambachtelijke wijze bereid worden. Geen pakjes, zakjes of kant-en-klare producten, maar een huisgemaakte vegan citroen roomkaas vulling of carrot cake. Puur staat bij ons dus voor zuiver èn onvervalst!

Passie, dat is ons speciale ingrediënt. Door onze producten met passie te maken, geven we mensen een moment van genieten. En dan nog het liefst genieten met elkaar; dan hebben wij ons doel bereikt.

In de keuken

Pure lekkernijen

Omdat bij Patisserie Puur & Passie kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel staan. Daarom worden alle producten huisgemaakt met pure ingrediënten èn passie voor het allerlekkerste resultaat.

Met elkaar

Omdat het doel van Patisserie Puur & Passie genieten is met elkaar. Ongeacht of je een allergie of intolerantie hebt. Een apart taartje voor die ene persoon is dus niet meer nodig! Genieten, met elkaar…

In Barneveld

Omdat Patisserie Puur & Passie dè specialist is op het gebied van vegan en glutenarme lekkernijen  in Barneveld en omstreken. Wij maken wij de lekkerste taart, speciaal voor jou. Kan jij de verleiding weerstaan?

Patissier Marjolijn van Patisserie Puur & Passie

...mij van dierenarts tot patissier

Mijn naam is Marjolijn en op 1 juli 2019 ben ik officieel gestart met Patisserie Puur & Passie. Maar hier is een lange weg aan vooraf gegaan. Na jaren hard studeren, stage lopen en coschappen ben ik in 2011 afgestudeerd als dierenarts en heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Natuurlijk ging ik net als iedereen aan het werk, maar de passie ontbrak. En dan kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan, want ik heb het altijd leuk gevonden om taart en koekjes te bakken.


Het balletje werd pas echt aan het rollen gebracht tijdens een professionele cursus taart decoreren in 2018. Ik begon met niets, maar acht weken later had ik niet alleen het diploma op zak, maar ook een ondernemingsplan geschreven en ideeën over het volgen van een opleiding. Daarom besloot ik mijn hart te volgen en me om te scholen tot patissier. In februari 2019 heb ik de opleiding tot patissier afgerond en ben ik begonnen met het opzetten van een patisserie webshop in Barneveld.


Op 1 juli 2019 ging Patisserie Puur & Passie officieel van start. Benieuwd naar de (zakelijke) mogelijkheden? Neem dan een kijkje in het assortiment of stuur een berichtje. Ik denk graag met je mee!

Opleidingen