Patisserie Puur & Passie is dè specialist op het gebied van vegan en glutenarme lekkernijen in Barneveld en omstreken. Voor een heerlijke vegan taart, smaakvol gebak of een lekkere vegan koek ben je bij Patisserie Puur & Passie in Barneveld aan het juiste adres. Bestellingen kunnen geplaatst worden via de webshop of neem direct contact op om de (zakelijke) mogelijkheden te bespreken.

Op vrijdag en zaterdag wordt er speciaal voor jou heerlijke taart gebakken. Om voedselverspilling tegen te gaan, wordt er volledig op bestelling gebakken. Er is keuze uit een klein, variërend aanbod aan lekkernijen. 

Bij Patisserie Puur & Passie kan je je bestelling zelf afhalen op vrijdag en zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur. Daarnaast kunnen zakelijke bestellingen bezorgd worden. Kijk voor de mogelijkheden bij de ‘veelgestelde vragen‘.

Wist je trouwens dat onze taarten verkrijgbaar zijn bij Oh me Oh my Daily in Barneveld? Heb je één taartpunt nodig en geen hele taart? Ga dan naar de Daily om een heerlijk stuk gebak te halen.

Wil jij jezelf vandaag nog op iets lekkers trakteren?

De favorieten uit Barneveld