Patisserie Puur & Passie is de enige patisserie in Barneveld en omstreken. Juist omdat Patisserie Puur & Passie gevestigd is in Barneveld, maakt ze gebruik van verse Barneveldse eieren. Rechtstreeks van de pluimveehouder vandaan. En wat dacht je van melk, vers uit de tap bij de melkveehouder? Of de vers gebrandde en gemalen koffie van Sophias coffee uit Barneveld? En dat proef je natuurlijk… Kan jij onze huisgemaakte advocaat of koffie walnoot taart weerstaan?

Voor een heerlijke taart, smaakvol gebak of een lekker koekje ben je bij Patisserie Puur & Passie in Barneveld aan het juiste adres. Bestellingen kunnen geplaatst worden via de webshop of neem direct contact op om de (zakelijke) mogelijkheden te bespreken.

Elke vrijdag en zaterdag wordt er speciaal voor jou heerlijke taart gebakken. Om voedselverspilling tegen te gaan, wordt er volledig op bestelling gebakken. Er is keuze uit een klein, variërend aanbod aan (seizoens)lekkernijen. Daarnaast is er ruimte voor maatwerk taart en gebak en ook voor bruidstaart ben je bij Patisserie Puur & Passie aan het juiste adres. En wist je dat onze vegan taarten verkrijgbaar zijn bij Oh me Oh my Daily in Barneveld?

Plaats jouw bestelling vóór woensdag 15.00 uur en je geniet het weekend van heerlijke taart.
Bij Patisserie Puur & Passie kan je je bestelling zelf afhalen bij de bakkerij. Het afhalen van je bestelling is mogelijk op vrijdag en zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur.

Wil jij jezelf vandaag nog op iets lekkers trakteren?

De favorieten uit Barneveld