Oatmeal raisin cookie bake-off – Vegan
€1,50
- Vers voor u gemaakt
- Pure ingrediënten
- Patisserie in Barneveld
Beschrijving
De bake-off oatmeal raisin cookie kan je zelf thuis afbakken. Een robuuste koek en lekker als tussendoortje. De koek is gemaakt van Limburgs speltbloem en gevuld met havervlokken rozijnen.
De koek wordt als kant-en-klare ingevroren deegbol geleverd en kan bewaard worden in de vriezer. Zin in een oatmeal raisin cookie? Leg de deegbol(len) op een bakplaat en bak in 15 tot 20 minuten af bij 180°C.
Deze koek is ook kant-en-klaar verkrijgbaar, zodat je er direct van kan smullen.
Vegan (zie tabbladen ‘Ingrediënten’ en ‘Allergieën’)
Extra informatie
Allergieën | Vegan, Halal, Melkvrij, Notenvrij |
---|---|
Personen | 1 persoon |
Soort | Koek, Allergieën |
Ingrediënten
Ei | Vrij |
Glutenbevattende granen | Bevat |
Lupine | Vrij |
Melk, inclusief lactose | Vrij |
Mosterd | Vrij |
Noten | Vrij |
Pinda | Vrij |
Schaaldieren | Vrij |
Selderij | Vrij |
Sesamzaad | Vrij |
Soja | Bevat |
Sulfiet | Vrij |
Vis | Vrij |
Weekdieren | Vrij |
Allergieën
In de productieruimte van Patisserie Puur & Passie wordt gewerkt met de volgende allergenen:
Ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten), pinda, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet en vis.
Natuurlijk wordt er schoon en zorgvuldig gewerkt, maar de aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.